DogajanjeDogodekNovicaNoviceSociolab

Rok za prijave na javni natečaj je podaljšan!

By 3 septembra, 2020 No Comments

Socialni podjetniki, zadružniki, posamezniki in organizacije, ki delujete na področju socialne ekonomije ali pomembno prispevate k njenem razvoju, sporočamo vam, da smo podaljšali rok za prijave na natečaj do ponedeljka, 7. septembra 2020 ter vas

vabimo 

k sodelovanju na natečaju

Naj socialno podjetje ali zadruga 2020

in 

Naj podpornik/-ica socialne ekonomije 2020

v Podravju

ki ga že drugo leto razpisujemo v okviru projekta 

Aktivno in povezano za nova delovna mesta in vključujočo družbo –  SocioLab. 

 

Namen natečaja je predstaviti primere dobre prakse širši javnosti in pridobiti zanimanje medijev ter tako dvigniti prepoznavnost akterjev ter sektorja socialne ekonomije na splošno. S podelitvijo priznanj pa vam, aktivnim posameznikom in skupinam,  želimo pokazati, da prepoznavamo vaše delo in trud kot pomembno ter cenimo vašo prizadevnost za pozitivne spremembe.

Slavnostna podelitev priznanj bo potekala 17. septembra 2020 v čudovitem ambientu Dominikanskega samostana na Ptuju, v okviru zaključne konference projekta 2SoKrog – Socialna aktivacija za zagotavljanje zdravega, varnega in dostopnejšega čezmejnega območja. Za sodelovanje smo se odločili, saj v projektu sodelujeta tako projektni partner ZRS Bistra Ptuj kot tudi lanski prejemnik naziva Naj socialno podjetje 2019 – Center ponovne uporabe Ormož. V veliko čast in veselje nam je, da bo tudi letos kot častni pokrovitelj, priznanji za častni naziv Naj socialno podjetje ali zadrugo in Naj podpornik socialne ekonomije podelili Peter Svetina, varuh človekovih pravic. Dogodek bo odlična priložnost za druženje in mreženje z udeleženci, podporniki, mediji, zainteresirano in strokovno javnostjo.

    

 

Prijava

Prijavnica za posamezen sklop (v prilogi) se odda v elektronski obliki na info@sociolab.si ali v fizični obliki na stične točke.

Rok prijave

Prijavnice sprejemamo do vključno ponedeljka, 7. 9. 2020.

Načini zbora

Predloge bo ocenjevala tričlanska strokovna komisija po spodaj navedenih merilih izbora. 

Pogoji in merila

Naj socialno podjetje ali zadruga 2020 Naj podpornik/-ica socialne ekonomije 2020
Kdo lahko sodeluje? Socialna podjetja in zadruge, ki so registrirane oz. svojo dejavnost opravljajo v Podravju. Organizacija ali posameznik/-ica

(društva, zasebni in javni zavodi, razvojne agencije, zbornice, sindikati, lokalne samouprave, podjetja …) v Podravju kot kandidat ali kot predlagatelj.

Merila izbora Merila_Naj socialno podjetje_zadruga 2020 Merila_Naj podpornik SE 2020
Prijavnica Prijavni-obrazec_Naj-socialno-podjetje_zadruga 2020 Prijavni obrazec_Naj podpornik SE 2020

 


Dodatne informacije

Za več informacij ali pomoč pri oddaji prijave

Vabljeni k sodelovanju in širjenju informacij! 

Accessibility