Dogodek

ODPRTE PRIJAVE V NEFIKS ZAPOSLITVENE REŠITVE V MARIBORU!

By 24 aprila, 2017 No Comments

Z majem se začenjajo Nefiks zaposlitvene rešitve – brezplačna usposabljanja Fundacije Prizma za mlade iskalce zaposlitve, ki so z delodajalci povezale že preko 160 mladih.

Zavod Nefiks aprila napoveduje že tretji krog Nefiks petk, ključni del projekta Nefiks zaposlitvene rešitve! Mladim iskalcem v Mariboru obljubljajo veščine za vstop na trg dela ter konkretne izzive z delodajalci. Prijave zbirajo do 2. maja.
Mladi z aktivnim sodelovanjem brezplačno 3 mesece obiskujete strokovna usposabljanja za razvoj kompetenc:

  • WordPress,
  • Excel,
  • javno nastopanje,
  • osebno znamčenje,

ter istočasno delujete v Nefiks petkah.
Vabimo resne kandidate, ki razumejo, da je iskanje zaposlitve proces, v katerega je potrebno vložiti čas, potrpežljivost in energijo. Vsaka petka v sodelovanju z delodajalcem izbere in izvede kratek družbeno – koristen projekt ali projekt varovanja zdravja. S pomočjo e-Nefiksa vsak udeleženec ustvari celovit profil znanja in kompetenc, ki je viden in prepoznan pri delodajalcih.
Za novi krog Nefiks 5k, ki bo deloval od maja 2017 do julija 2017 se lahko do 2. maja 2017 prijavite TUKAJ.
Aktivnosti bodo potekale od 4. maja v prostorih Fundacije Prizma, Tkalski prehod 4, Maribor.
Nefiks 5ke bodo začele delovati v prvem tednu maja 2017, predvidoma dopoldne, v torek in četrtek med 9.00 in 13.00. Končale pa se bodo v začetku junija 2017.
Vse informacije o so dostopne na www.talentiran.si.
Sodelovanje v Nefiksovih 5kah je odlična priložnost za vse aktivne iskalce zaposlitve, ki bi radi okrepili svoje osebne kompetence, pridobili izkušnje timskega dela, razvili svojo socialno mrežo in preiskusili nekaj novega. Metodologija je do novih priložnosti pripeljala že več kot 160 mladih po vsej Sloveniji, Tjaša ki se je zaposlila v kadrovski agenciji: »Moje sodelovanje ima pozitivne učinke, saj sem dobila zaposlitev. Vsi udeleženci pa smo dobili priložnosti, ki jih sicer ne bi. Sodelovanje priporočam tistim, ki si zares želijo najti službo«!
Več informacij na www.talentiran.si in FB strani: Služba me ne išče.
***
Projekt Nefiks zaposlitvene rešitve sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Accessibility