Dogodek

BEERYOGA IN DEGUSTACIJA PIVA

By 27 februarja, 2017 No Comments

Trenutna svetovna senzacija tudi pri nas – 1. Beer Yoga/Joga s pivom v Sloveniji! Vabljen/a v petek, 3.3. ob 18. uri v Tkalko oz. natančneje v BeerLab (@KreatorLab).

“Odprla se ti bodo vrata v čisto nov svet, močan in dolgotrajen okus v ustih bo prebudil brbončice in aroma piva, ki tako prijetno zadiši, te bo počasi popeljela na pot novih občutkov.”
Ljubitelji kakovostnega piva, gibanja in druženja smo združili moči ter za 1. rojstni dan Beerlaba – naredi si sam varilnice piva, organizirali poseben dogodek, kjer bomo lahko skupaj premikali meje znanega in ustaljenega.
Tokrat bomo združili dvoje: Okušanje dobrega piva in tehnike sproščanja ter ob tem izkusili občutke blaženosti ter presenetljive učinke na telo.
Mnogi moški zmotno verjamejo, da je joga »babja stvar«. Mnoge ženske pa verjamejo, da je pivo »moška stvar«. To ne bo držalo! Že stara ljudska modrost uči, da vrček piva s prijateljem prijetno sprosti, joga pa razbremeni. Le da vrček piva s prijatelji včasih pusti »pozabne posledice«. 🙂 Vseeno pa je pitje piva družaben dogodek, ki nas povezuje in spoprijateljuje.
Za še malce več pestrosti smo se povezali s pivovarno Bevog, ki resnično navdušuje in Jogo Vito, ki bo poskrbela za prijetno sprostitev. Enostavne vadbene položaje bomo oplemenitili z okušanjem dobrega piva in balansiranjem tega odličnega zvarka, za konec pa še najboljši del – vodena degustacija izbranih piv.
Trenirka ni obvezna, saj špage niso v programu. 🙂 S seboj prinesi le dobro voljo, za vse ostalo bo poskrbljeno.
 

Accessibility