Uncategorized

VABILO NA 2. DELAVNICO ZA RAZVOJ ZADRUŽNIŠTVA V LENDAVO

By 12 januarja, 2017 No Comments

Tokrat vas sicer ne vabimo v  Tkalko, ampak zato nič manj pomembno – v sredo, 18. 1. vas vabimo na 2. delavnico za razvoj zadružništva v Lendavo!!

Na delavnici, ki je potekala v okviru konference Socialno podjetništvo v Evropi: podporno okolje za inovativne oblike lastništva v podjetjih konec novembra v Mariboru, smo se odločili za nadaljevanje aktivnosti na področju vzpostavitve centra za razvoj zadružništva in socialnega podjetništva ter nacionalne mreže/zbornice/zveze/združenja zadrug, socialnih podjetij in podjetij v lasti delavcev.
Vse, ki ste zainteresirani za razvoj centra in vzpostavitev nacionalne mreže ter pripravljeni aktivno sodelovati pri soustvarjanju, vabimo na srečanje, ki bo potekalo v sredo, 18. januarja 2017 od 11. – 14. ure v prostorih Zavoda za turizem in razvoj Lendava.
Razvojna delavnica bo namenjena oblikovanju osnovnega kurikuluma za izobraževanje o zadružništvu in socialnem podjetništvu. Predstavniki zadrug, socialnih podjetij in podpornega okolja bodo na 3- urni delavnici z moderiranim delom v skupinah sodelovali pri oblikovanju učnega programa za osnovna usposabljanja o zadružništvu in socialnem podjetništvu.
Za lažjo organizacijo prosim potrdite vašo udeležbo z odgovorom na ta email. Podrobnejša navodila sledijo spodaj.
Pred srečanjem
Nagovarjamo vas, da pred srečanjem pregledate naslednja dva dokumenta…

…in na naslov tkalka@tkalka.si pošljete Pismo o nameri za sodelovanje (vzorec najdete v poročilu s konference), če tega še niste storili.
 

Accessibility