Dogodek

DELAVNICE KREPITEV MEDOSEBNIH ODNOSOV IN REŠEVANJE KONFLIKTOV

By 18 novembra, 2016 No Comments

Fundacija Prizma od današnjega dne naprej v osmih srečanjih vabi na brezplačen trening veščin. Več o datumih srečanj v nadaljevanju sporočila.

Brezplačen program izobraževanja “KREPITEV MEDOSEBNIH ODNOSOV IN REŠEVANJE KONFLIKTOV” je narejen za izboljšanje samoiniciativnosti, povečanje motivacije, krepitev timskega duha ter reševanje nesporazumov na delovnem mestu.
Kaj pridobite s vključitvijo v program?

  • prepoznate sebe v odnosu z drugimi,
  • izboljšate medsebojne odnose, komunikacijo in krepite timski duh,
  • okrepite veščine samoobvladovanja in reševanja nesporazumov,
  • povečate motivacijo in pripadnost kolektivu podjetja,
  • krepite ustvarjalnost in podjetnost pri reševanju nepredvidljivih situacij.

Kdo se lahko vključi?
Zaposleni s končano izobrazbo, največ do 5. stopnje. Prednost pri vključitvi imate osebe starejše od 45 let.
Kdaj in kako?
Program se izvaja za skupino največ 15 oseb, skozi zanimive miselne timske naloge in izzive. Izzivi so zastavljeni tako, da je pomembna vloga in odgovornost vsakega člana, s čimer dosežemo, da se člani med seboj bolje spoznajo, krepijo odnose in odpravljajo konflikte.
Program traja 50 ur in ga bomo v letu 2016 izpeljali v sedmih srečanjih in sicer: srečanja bodo potekala na sedežu Fundacije za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA (Tkalski prehod 4 v Mariboru) in po dogovoru delno tudi v naravi v okolici mesta Maribor. Program lahko organiziramo tudi za zaprte skupine v podjetju. V tem primeru lahko vsebino programa v določenem obsegu prilagodimo potrebam podjetja.
Več o programu TUKAJ.

Accessibility