Dogodek

DELAVNICA "KOMUNIKACIJSKE KOMPETENCE ZADRUŽNIKA"

By 17 oktobra, 2016 No Comments

Vabljeni na delavnico o tehnikah in orodjih za uspešno komuniciranje v skupini, ki bo potekala 20.10.2016 ob 13. uri.

Združenje CAAP, so.p. že tretje leto zapored organizira delavnice, predavanja in usposabljanja o zadružnem povezovanju pod skupnim naslovom ZAdruženje mladih.
Na tokratni delavnici se bodo udeleženci seznanili s tipičnim delovno komunikacijskim okoljem v zadrugi in potrebami zadružnega komuniciranja, z osnovami timskega dela, metodami soodločanja in participacije, moderiranjem delovnih procesov ipd. na kateri bomo spoznavali kako so-delovati in so-odločati v skupini, kako si zastaviti skupne cilje in jih uresničevati s pomočjo uspešno vodenih sestankov, primerno razdeljenih delovnih nalog in določenih prioritet. Skratka, pridobili bomo orodja in veščine, ki so dobrodošla pri oblikovanju novih zadrug ali drugih interesnih skupin.
Udeležba je brezplačna, predhodne prijave niso potrebne. Na delavnici ste dobrodošli vsi, ki želite izboljšati delo v skupni, pa naj si gre za neformalno iniciativo, društvo ali zadrugo ali katero drugo (socialno) podjetje. Se vidimo 13. oktobra ob 13. uri v pritličju TKALKE!
Povezava do dogodka TUKAJ!
 

Accessibility