Uncategorized

POSTANITE ČLAN RAZVOJNE ZADRUGE TKALKA!

By 1 septembra, 2016 No Comments

POSTANITE ČLAN RAZVOJNE ZADRUGE TKALKA – za več informacij nas obiščite v Tkalki v Tkalskem prehodu ali pišite na tkalka@tkalka.si!

TKALKA je alternativna poslovna stavba in neformalna skupnost ustvarjalnih ljudi, ki že dve leti povezuje, ustvarja in razvija nove ideje in produkte, nova podjetja in nova delovna mesta v Mariboru, regiji in širše. Zdaj je dozorel čas, da ta neformalna skupnost dobi tudi svojo pravno-formalno podobo. Zato je Tkalka začela postopek ustanovitve zadruge:
TKALKA, zadruga za razvoj družbenih in tehnoloških inovacij z.b.o., socialno podjetje (kratko: TKALKA, razvojna zadruga z.b.o., so.p.)
Vabimo vas, da kot posameznik ali kot organizacija/podjetje postanete člani razvojne zadruge, katere osnovni namen je spodbujanje razvoja lokalnega, regionalnega in širšega družbenega ter gospodarskega okolja na temelju družbenih inovacij, kreativnih tehnologij, socialne ekonomije, razvoja človeških potencialov, krožnega gospodarstva, lokalnih virov ter odprte in vključujoče družbe.
Dejavnosti razvojne zadruge TKALKA so:
FINANCIRANJE RAZVOJA (zbiranje in razdeljevanje sredstev);
UPRAVLJANJE PROSTOROV (poslovni prostori za razvoj – coworking);
RAZISKOVANJE IN RAZVOJ (razvoj družbenih in tehnoloških inovacij);
IZOBRAŽEVANJE IN USPOSABLJANJE (kompetenčni center);
PROMOCIJA IN ZAGOVORNIŠTVO.
Člani zadruge ste lahko ali kot POLNOPRAVNI ČLANI (z vplačilom obveznega vpisnega deleža) ali kot ČLANI UPORABNIKI (s plačilom minimalne letne članarine).
VABIMO vas, da se udeležite enega izmed informativnih srečanj, kjer se boste lahko podrobneje seznanili z namenom ustanovitve razvojne zadruge TKALKA ter se odločili za članstvo v zadrugi.
ZADRUGA JE PODJETJE! IN HKRATI, ZADRUGA JE ZDRUŽENJE OSEB!
VABLJENI, DA POSTANETE DEL RAZVOJNE ZADRUGE TKALKA! POSREDUJTE VABILO ZAINTERESIRANIM!
Pišite nam: tkalka@tkalka.si
TUKAJ je povezava do dokumentov zadruge.

Accessibility