Uncategorized

COWORKING TEDEN-TEDEN SODELANJA V TKALKI!

By 17 maja, 2016 No Comments

Spoznajte sodelanje (coworking) v živahnem razvojnem, ustvarjalnem, (socialno)podjetniškem, zadružnem in družbeno-inovativnem okolju, med 23. in 27. majem 2016 na COWORKING TEDNU v Alternativni poslovni stavbi TKALKA, najboljšem prostoru podjetniškega sodelanja v Sloveniji!

Za vas smo pripravili številne delavnice, druženja, digitalno izdelovanje, voden ogled Tkalke, »sindikalni« izlet, preizkušanje desk-sharinga za kakšno uro, dan ali teden in še kaj. Več v spodnjem programu:

PON 23.5 9:00 Tečaj varstva pri delu in požarne varnosti Cena za posameznega udeleženca je 20 eur +DDV. Prijave zbiramo do četrtka 19.5.2016 na info@caap.si: pošljite ime in priimek udeležencev delavnice in podatke organizacije.
13:00 – Pisarna na prostem Pridružite se »Open office« ali pisarni na prostem na Gosposki ulici in v Tkalskem prehodu. Prinesite svoje delovne pripomočke in veselo na delo! V primeru dežja bomo sodelali v Akvariju, pritlični dvorani Tkalke.
TOR 24.5 14:00 -16:00 CaaP CooP Na sproščeni in zabavni delavnici boste preizkusili COOPoly in druge igre  COOPgames, ki spodbujajo sodelovanje in krepijo  zadružni duh.
17:00 3D tiskanje za telebane v KreatorLabu Na delavnici boste spoznali osnove 3D oblikovanja in tiskanja ter si natisnili kaj uporabnega.
SRE 25.5. 9:00 – 18:00 Tkalka gre na »sindikalni« izlet Tkalci in Tkalke, uporabniki in prijatelji se podajamo na strokovni izlet v Steklarno Hrastnik, CW Zasavje in PUNKT. Če se želite pridružiti, si lahko mesto na avtobusu rezervirate s plačilom 10 eur kotizacije na infotočki Tkalke do 19.5.2016.
ČET 26.5 13:00 Voden ogled Tkalke s Caapinskim škratom Na vodenem ogledu po hiši boste spoznali uporabnike, organizacije in podjetja, prostore za različne namembnosti, model upravljanja Tkalke in hišnega duh’ca ter druge zanimivosti.
14:00 Turnir Tkalka vs. Kreativnica Udeležite se turnirja mešanih dvojic v ročnem namiznem tenisu (in poleg žogic izmenjajte tudi izkušnje) s predstavniki ptujskega coworkinga  Kreativnica.
17:00 Nalepkarije v KreatorLabu, 2. del Na ustvarjalni delavnici si lahko izdelate nalepke za prenosnik, vrata, okna, posodo za rože, za karkoli …
PET 27.5 10:00 -13:00 Soustvarjalnica idej s Prizmo Na delavnici boste spoznali pomen in načine iskanja večjega števila idej ter kreativne tehnike pri reševanju skupnih izzivov.
13:00 – Pisarna na prostem Pridružite se v »Open office« ali pisarni na prostem na Gosposki ulici in v  Tkalskem prehodu. Prinesite svoje delovne pripomočke in veselo na delo! V primeru dežja bomo sodelali v Akvariju, pritlični dvorani v Tkalki.

Še posebej pa: pridružite se nam 25. maja 2016 na “sindikalnem izletu”.
Izlet je odlična priložnost, da v sproščenem vzdušju utrdimo obstoječe vezi ali stkemo nove ter pridobimo nova znanja. Ogledali si bomo eno najbolj uspešnih in inovativnih podjetij v Sloveniji – Steklarno Hrastnik. Po Hrastniku pa zavili še v Trbovlje, obiskali Coworking center Zasavje in ustvarjalne prijatelje v PUNKT-u.
Iskreno vabljeni, da s Tkalko preživite kakšno uro, dan ali teden!
 
 
 
 
logos

Accessibility