NovicaNoviceSociolab

REZERVIRAJTE SI TERMIN – torek, 5. april 2022 »Zgodbe sprememb«

By 21 februarja, 2022 No Comments

»ZGODBE SPREMEMB«

DRUŽBENE INOVACIJE IN SOCIALNA EKONOMIJA ZA SKUPNOST IN ZELENI PREHOD

Za nami je štiri leta aktivnega dela in projekt SocioLab prehaja v zaključno fazo, v okviru katere 5. aprila 2022 organiziramo zaključno konferenco »Zgodbe sprememb – družbene inovacije in socialna ekonomija za skupnost in zeleni prehod«, ki bo potekala pod častnim pokroviteljstvom Varuha človekov pravic, Petra Svetine.

Konferenca je priložnost, da spoznate družbeno-inovativne, socialno-podjetniške ali zadružne podjeme, saj bodo svojo zgodbo, dosežke in napredek na poti udejanjanja idej in družbeno inovativnih podjemov predstavili nekateri izmed socialnih podjetnikov, zadružnikov in družbenih inovatorjev, ki so bili vključeni v Pospeševalnik družbenih inovacij, ki deluje v okviru projekta SocioLab.

Nadaljevali bomo s premislekom kako učinkovito podpreti sektor socialne ekonomije pri zagonu in rasti, črpajoč iz lastnih izkušenj in spoznanj ter premišljali kje je prostor za nadaljnji razvoj podpornega okolja.

Konferenco bomo zaokrožili z okroglo mizo in s pogledom v prihodnost, in sicer se bomo dotaknili evropskega in slovenskega okvira in ukrepov podpore pri razvoju socialne ekonomije v prihodnje.

Zapišite si datum in vabljeni v našo družbo! Kmalu na snidenje!

Accessibility