NovicaNoviceSociolabUncategorized

Odkrivamo sledi zadružne preteklosti! – Foto natečaj

By 19 junija, 2020 No Comments

Foto natečaj 

Odkrivamo sledi zadružne preteklosti!

V okviru Mednarodnega dneva zadružništva, ki se po svetu praznuje vsako prvo soboto v juliju, smo pripravili prav poseben foto natečaj. Vabimo vas, da se aktivno vključite v našo kampanjo že pred dogodkom, in sicer, s fotografijo bomo raziskovali bogato zadružno preteklost na naših tleh.
Pridružite se in raziskujte, kje v vašem ali tujem kraju so ostale sledi zadružništva… “Lov na zadružni zaklad” je odlična popoldanska ali vikend aktivnost tako za posameznike kot za družine. Verjamemo, da po zaklad ne bo treba daleč. Ker pa je poletni čas in je marsikdo že na dopustu, pa smo se odločili, da bomo upoštevali tudi zadružne sledi iz tujih držav. Imejte oči na veliko odpre ali si pomagajte s svetovnim spletom.

Naredite fotografijo in nam jo posredujte do petka, 3.7.2020. Med prejetimi fotografijami bomo izžrebali 4 srečneže, ki bodo prejeli praktične in okusne nagrade, ki smo jih pripravili v  sodelovanju z Dobrino – Zadrugo za razvoj trajnostne lokalne preskrbe in Kooperativo Dame, trajnostni turizem in gostinstvo.

Navodila:

  1. Poiščite, kje v tvojem kraju so ostale sledi zadružništva. Ali je to Zadružna ulica ali trg ali morda zadružni dom ali hranilnica?
  2. Naredite fotko ali dve…
  3. Objavite na FB ali nam pošljite po e-pošti.  

To lahko storite v obliki a) komentarja b) objave na naš zid ali c) objave na osebnem profilu z označbo @SocioLab.  d) Fotografije sprejemamo tudi preko e-pošte na info@sociolab.si

Srečno!

* Foto natečaj_Pogoji in pravila sodelovanja v fotografskem natečaju.

Accessibility